18 Eylül 2007 Salı

Plan Yapmayın Plan

Plan Yapmayın Plan




Mithat SAYAR


İsmail Türüt bir eser seslendirdi yer yerinden oynadı.


Neymiş efendim Faşist ruhlarla yazılmış.


Neymiş efendim ayrılıkçık duygularını pekiştiriyormuş.


Neymiş efendim halkı ayrıştırıyor, tahrik ediyormuş.


Neymiş efendim Ogün ve Yasin’e methiyeler diziyormuş.


Ozan Arif güzel yazmış, İsmail Türüt’te güzel seslendirmiş. Her kelimesinin altına imzamı harfiyen atıyorum. Eseri dinleyen bir kişide video yaparak video paylaşımı olan Youtube denilen sitede yayınlamış. Yayınlanınca kızılca kıyamet koparılmaya başlandı. Pes doğrusu bu bahsettiğiniz sitede bir gezinde nelerin olduğuna bir göz atın.


Youtube dediğiniz sitede Mehmetçikleirmizi şehit eden PKK’nın her türlü propagandası yapılıyor buna ses yok, Atatürk’e hakaretler var kimsede ses yok, Türkiye’ye kin ve nefret var ses seda yok, Alparslan Türkeş’e hakaret var ses seda yok, Türk Milletinin incisi askeriyeye çirkin iftiralar var ses seda yok, ama vatan sevdalısı bir eserin videosu yayınlanınca KIYAMET kopuyor. İsmail Türüt linç edilmek isteniyor. Eseri yazan Ozan Arif linç edilmek isteniyor. Ülkede o kadar ihanete rağmen görevlerini yapmayanlar bu eser incelemeye alıyorlar, soruşturma açıyorlar. Eserde ne deniliyor ki vatan sevgisi ve ülkede oynanan oyunları ortaya koyan bir çalışma.


Neden birileri bu eserden rahatsız oldular acaba?


Sokaklarda PKK’yı simgeleyen çaput parçaları ile yürüyenlere, bebek katili APO’nun resimleri ile dolaşanlara, askere, polise kurşun sıkanları kardeş ilan edenlere, devletin imkanlarıyla terörist leşini taşıyanlara, PKK’ya terör örgütü diyemeyenlere sesini çıkarmayanlar vatan sevdasını anlatan bir destan için havlıyorlar, saldırıyorlar. Hemde kadrolu bir şekilde.. Amaçları Türkiye Sevdalılarını, Türk Milliyetçilerini yıldırmak….


Bu ülkede ERMENİYİZ diye bağıranlara sesi çıkmayanlar “Ne Mutlu Türk’üm diyene” diyen herkesi ırkçı, faşist ilan ediyorlar.


El insaf bu kadarı da olmaz artık.


Bu memleket sahipsiz değil…


Bu memleketi seven vatan sevdalısı olan İsmail Türüt gibi, Ozan Arif gibi nice koç yiğitler var onlar sahipsiz değiller. Bu vatan dünya döndükçe varolacak, yüce Türk Milleti her dem yeniden doğacak.


Bizler ne İsmail Türrüt’ü bitirmenize izin veririz, ne de Ozan Arif’i…


Bugün onlara yapılmak istenen linç aslında Yüce Türk Milletine yapılmak isteniyordur.


Herkes aklını başına alsın ve Türk’ün sabrını sınamasın.


İsmail Türüt ve Ozan Arif yalnız değildir.

Onların yanında, arkasında Yüce Türk Milleti vardır.


Destanı gelin birde buradan okuyalım, hem de bağıra bağıra….


Plan Yapmayın Plan
Gitmez Karadeniz’de
Kahpelik yalan dolan
Tutmaz Karadeniz’de



Bırakın çan çalmayı
Ermenici olmayı
Millet böyle dolmayı
Yutmaz Karadeniz’de



O gün öyle desinler
Bugün böyle desinler
Fatihalar, Yasinler
Bitmez Karadeniz’de



Şerefini Şanını
ortaya kor canını
Hiç kimse vatanını
Satmaz Karadeniz’de



Anladık var öcünüz
Belli kuyruk acınız
Kargaşaya gücünüz
Yetmez Karadeniz’de



Vatan satsa bir kişi
Anında biter işi
Türk ve İslam güneşi
Batmaz Karadeniz’de...





NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE……..
İZMİR Barosu Başkanı Nevzat Erdemir, ‘Plan yapmayın plan’ isimli şarkısı nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan türkücü İsmail Türüt'e yönelik eleştirilere katılmadığını belirterek, “Yurtsever duyguları şiirle, şarkıyla dile getirmek kutlanması gereken bir davranıştır'' dedi. İzmir Barsou Başkanı Avukat Nevzat Erdemir, İsmail Türüt'ün, Ozan Arif'in sözlerini yazdığı ‘Plan yapmayın plan’ isimli şarkısını dinlediğini ve şarkıda gazeteci Hrant Dink ve Rahip Santoro cinayetlerini öven bir unsur görmediğini söyledi. Şarkıda, ABD Başkanı George Bush'a, bölücülüğe ve ‘Türkiye ile ilgili oynanan oyunlara’ göndermelerin olduğunu dile getiren Erdemir, “Yurtsever olmak ve yurtsever duyguları şarkıyla, şiirle, resimle, yazıyla ifade etmek kutlanması gereken bir davranıştır. Türkiye’de bir süreden beri yurtsever olmak, ulusal değerleri savunmak, neredeyse aşağılanan bir davranış haline geldi. Düşünce ve kanaatleri şarkıyla, besteyle açıklama ve yayma özgürlüğü vardır. Sözlerde kesinlikle bu cinayetlerin olumlanması söz konusu değildir. Bu yöndeki eleştirileri samimi bulmuyorum. Şarkıda ABD Başkanı Bush'a göndermeler var. ABD'nin Afganistan'da, Lübnan'daki hukuk dışı uygulamaları herkesin gözü önündedir'' dedi.

Hiç yorum yok: